De Avond4daagse gaat dóór!
Na het succes van vorig jaar presenteren wij ook in 2021: Avond4daagse - Home Edition! Ook als de oude vertrouwde Avond4daagse niet door kan gaan, ben je met Avond4daagse - Home Edition verzekerd van veel wandelplezier. Je vertrekt lekker vanaf je eigen huis. En je maakt je eigen routes via de app van e-Routes. En *nieuw dit jaar* met die app verrassen we je tijdens de wandeling met leuke berichten! Natuurlijk ontvang je na vier dagen lopen de enige echte Avond4daagse medaille. Jij wilt jouw serie toch ook compleet hebben?

Wat is het?
Met de Home Edition bieden wij iedereen in Nederland de gelegenheid een eigen Avond4daagse te lopen. Dus niet in hele grote groepen tegelijk, zoals je gewend bent. Maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Maar tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen 's avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad!

Geef jouw Avond4daagse nóg meer waarde: Start je eigen sponsorloop
ReumaNederland is partner van de Avond4daagse, omdat bewegen, zoals lopen, spelen of fietsen niet voor ieder kind vanzelfsprekend is. Duizenden kinderen met jeugdreuma worden geremd in hun dagelijks leven. Start een sponsorloop en strijd samen met ReumaNederland tegen de gemene rem van reuma. Met jouw sponsorloop draag je bij aan onderzoek naar het juiste medicijn tegen jeugdreuma. Meld je snel aan, start je eigen sponsorloop en vraag iedereen om je heen om jouw Avond4daagse te sponsoren.

Hoe meld ik mij aan voor Avond4daagse - Home Edition?
Vanaf 29 maart 2021 kun jij je inschrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Per deelnemer kost deelname € 6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de e-Routes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt daarbij de keuze uit 2,5 - 5 - 10 km. Afhankelijk van de omgeving waar je woont, wisselen de routes in de app iedere dag. Afwisseling genoeg dus. En na afronding van de vier dagen wandelen ontvang je de officiële Avond4daagse medaille thuis! Easy dus!

Nu aanmelden

Heel veel plezier en succes! Ennuh ... deel jij jouw avonturen op social media met #avond4daagsehome?