Hoewel de maatregelen doen vermoeden dat er niets mogelijk is dit jaar en we dus vanuit onze eigen woning het Wilhelmus mogen zingen, mogen we tòch met trots ons programma voor koningsdag 2021 aan jullie presenteren. De Lochemse Evenementen Organisatie heeft dit jaar voor alle kinderen en hun ouders in Lochem en omstreken een te gekke fietstocht en 's avonds een online pub-quiz gemaakt!

Puzzelfietstocht

De Lochemse Evenementen Organisatie nodigt alle kinderen uit Lochem en omstreken uit om met mee te gaan op avontuur met professor Tsitmeniemeedus. Had hij vorig jaar nog chaos veroorzaakt door alle sprookjesfiguren uit zijn sprookjesboek tot leven te laten komen, heeft hij ook voor dit jaar een heel avontuur voor jullie klaar staan.
Kom met hem mee in zijn tijdmachine en ga op reis met Odysseus. Het verhaal van Odysseus staat bekend om zijn vele omzwervingen en heldhaftige avonturen op de zeven zeeën op weg naar zijn geliefde Penelope, die met hun zoon op Ithaka woont. Onderweg ontmoet hij onder andere de Lotophagen, een vredelievend volk wat leeft van de natuur. Hij bedenkt een listig plan om te ontsnappen aan Polyphemos en ontkomt aan de lokroep van de Sirenen.

Heb je zin gekregen om mee te gaan met Odysseus op avontuur? Stap dan op 27 april op de fiets en rijd langs alle plaatsen die Odysseus ook aan doet! Tijdens deze puzzeltocht nemen we natuurlijk de geldende Coronamaatregelen in acht en vragen we je daar zelf ook verantwoordelijk voor te dragen zodat de puzzeltocht tot een groot succes kan worden gemaakt.

Belangrijke punten:

 • Opgave voor deze puzzeltocht is verplicht.
 • Jouw starttijd en deelname reserveer je gemakkelijk door een e-mail te sturen naar info@leolochem.nl.
  Vermeld in deze e-mail de naam van de hoofddeelnemer, het aantal kinderen en volwassenen, je adres, telefoonnummer en 2 voorkeuren van starttijden.
 • Deelname is mogelijk van 10:00 uur t/m 15:00 uur en je start met maximaal 10 personen tegelijk.
 • Er wordt elke 10 minuten gestart, 15:00 uur zijn de laatste 10 personen aan de beurt.
 • Hoe eerder je je opgeeft hoe meer kans je hebt om te starten op de door jouw gekozen starttijd.
 • Opgave kan tot 48 uur voor aanvang van de puzzeltocht.
 • Deelname is geheel gratis. Een vrijwillige bijdrage stellen wij zeer op prijs.
 • Deelname is geheel op eigen risico. De Lochemse Evenementen Organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of anderszins.

Online pub-quiz

In samenwerking met zalencentrum Bousema organiseren we een online pub-quiz!

Op 27 april kan iedereen vanaf 15 jaar meedoen aan een avondvullend programma vol met quiz- en doe vragen in thema's als het Koningshuis, een muziekronde en geschiedenis van Lochem. Heb je zin in een lekker avondje gezelligheid met een goed gevulde borrelbox, een gezellige competitieve quizavond en wil je leuke prijzen winnen? Geef je dan snel op!

Wat moet je doen:

 • Stuur een e-mail naar info@leolochem.nl en vermeld hierin uit hoeveel personen je team bestaat en hoe dit team heet.
 • In een reactie op jouw opgave van deelname laten wij jou dan weten welke borrelboxen er zijn en wat de kosten van deze gezellige avond zijn.

We starten om 20:00 uur en eindigen om ongeveer 23:00 uur. Vanaf 19:45 uur, via de link die je krijgt in de borrelbox, kun je alvast inloggen.

We maken er samen een mooi feestje van en houd voor meer informatie onze website en sociale kanalen van de Lochemse Evenementen Organisatie in de gaten.

Agenda

Datum Tijd Evenement Locatie Omschrijving
DI 27-04-2021 10:00 - 15:00 uur Koningsdag
(gaat definitief door)
Door heel Lochem Puzzelfietstocht
DI 27-04-2021 20:00 - 23:00 uur Koningsdag
(gaat definitief door)
Gezellig thuis Online Pub-quiz

Bekijk ons jaarprogramma voor een volledig overzicht van onze activiteiten.