Activiteiten voor iedereen

Het hele jaar door is de L.E.O. actief met kleine en grote evenementen. Koningsdag is het belangrijkste evenement en daarna is de Avondvierdaagse in juni het grootste spektakel. De Herfsttintentocht, de kaartavonden en uiteraard Palmpasen inclusief eierenzoeken zijn de andere evenementen. Een enthousiast bestuur en een grote groep vrijwilligers maken dit alles mogelijk.

We vinden het belangrijk om deze activiteiten voor iedereen toegankelijk te houden, zoveel mogelijk gratis of anders bijna gratis. Maar heeft u zich wel eens afgevraagd hoe we dit allemaal kunnen betalen?

De contributies van de leden en de financiële/materiële steun van de ondernemerslidmaatschappen en de sponsors zijn een belangrijke inkomstenbron. Wanneer we dit niet meer zouden hebben zou het onmogelijk zijn om de activiteiten te blijven verzorgen.

Steun ons en word lid van de L.E.O.; u bent al lid voor minimaal € 5,00 per jaar. Vanzelfsprekend wordt een hogere jaarlijkse bijdrage gewaardeerd!

Om lid te worden van de L.E.O. moet je 18 jaar of ouder zijn. Ieder jaar houdt de vereniging een Algemene Ledenvergadering, waarvoor u als lid altijd wordt uitgenodigd.

 06 - 49 80 32 08

 info@leolochem.nl

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om lid te worden en er hiermee voor zorgt dat wij onze activiteiten kunnen blijven doen.

euro